Έψαξε οπαδό από το Κιργιστάν και του έδωσε τη φανέλα του ο Μινιολέ

Τους διαδικτυακούς του ακόλουθους επιστράτευσε ο Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος είδε φωτογραφία ενός οπαδού από το Κιργιστάν που ζητούσε τη φανέλα του, έκανε... ψαχτήρι και τελικά τον βρήκε για να του την παραδώσει.



Έψαξε οπαδό από το Κιργιστάν και του έδωσε τη φανέλα του ο Μινιολέ

Ο Βέλγος κίπερ βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Ρωσίας και παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένει κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό ή ενδεχόμενη αποβολή του Τιμπό Κουρτουά για να αγωνιστεί, έχει κι αυτός τους θαυμαστές του στα γήπεδα του Μουντιάλ.

Ένας από αυτούς ταξίδεψε από το Κιργιστάν (κάτι περισσότερα από 3.000 χλμ.) για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και έδωσε το «παρών» στο ματς των Βέλγων με την Ιαπωνία, όπου και ζήτησε τη φανέλα του Μινιολέ. Εκείνος, και εμφανώς με... αυτόματη παρότρυνση τη φανέλα της Λίβερπουλ που φορούσε, είδε αργότερα την φωτογραφία στο ίντερνετ και ζήτησε από τους followers του να τον βοηθήσουν ώστε να διαδοθεί η εικόνα και να κάνει το χατίρι στον... κύριο Αρσέν.

Αυτό είναι, λοιπόν, το όνομα του οπαδού των Λίβερπουλ και Μινιολέ, ο οποίος τρεις ημέρες μετά τον συνάντησε και πόζαρε δίπλα του με ένα γεμάτο χαμόγελο.

 

 

Γιώργος Σιάφας