Καλύτερος, αλλά αντέχει;

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες και συντάκτες του england365.gr!Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ο λόγος είναι ο Κουν αλλά και ο Τέβεζ! Η προσωπική μου άποψη είναι ότι με την δεδομένη-σύμφωνα με τα ΜΜΕ βρετανικού και ξένου Τύπου-αποχώρηση του Τέβεζ η ομάδα μου αντικαθιστά έναν πραγματικό ηγέτη με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της Σίτι.



Καλύτερος, αλλά αντέχει;

Νομίζω ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τέβεζ αν και μακάρι να αλλάξει γνώμη(άλλωστε το κάνει πολύ συχνά) και να μείνει στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Ο Αγκουέρο για μένα προσωπικά είναι καλύτερος ποιοτικά από τον Τέβεζ αλλά είναι εντελώς άγνωστο το πως θα αντιδράσει με την πίεση του πρωταθλητισμού που σκοπεύουν να κάνουν φέτος οι “πολίτες”! Κανένας παίκτης δεν είναι αναντικατάστατος και πόσο μάλλον κάποιος που μάλλον δε ξέρει τι θέλει και πού πραγματικά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Μπόκα, Κόρινθιανς, Ίντερ, Γιουβέντους και Τσέλσι είναι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του αλλά ο παίκτης παραμένει παίκτης της ομάδας μου. Νομίζω ότι καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον του έτσι ώστε να ξέρει και ο Μαντσίνι σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηρίζεται τη σεζόν που ξεκινάει.

Εξάλλου τη φετινή χρονιά περιμένουμε πολλά περισσότερα και από τον Τζέκο(κυρίως) όπως και από τον Σίλβα που ενώ έκανε μια αρκετά καλή σεζόν πέρσι δεν είχε καμία σχέση με τον Σίλβα της Βαλένθια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή Πρέμιερ θα είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών με έξι ομάδες (Σίτι, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ) να τα δίνουν όλα για τον τίτλο και για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)