Σε… καραντίνα ο Ερνάντες

Με προσοχή χειρίζεται το θέμα του Χαβιέ Ερνάντες το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι εντολές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ξεκάθαρες για ξεκούραση του παίκτη και απόλυτη ηρεμία για λίγες μέρες μετά τη διάσειση που υπέστη. Πάντως ο Σκωτσέζος τεχνικός βεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση.



Σε… καραντίνα ο Ερνάντες

Το όλο θέμα είναι καθαρά προληπτικό όπως βεβαιώνει η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», και το θέμα που γεννάται τώρα είναι η ετοιμότητα του παίκτη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο «Τσιτσαρίτο» ταξίδεψε οδικώς και όχι αεροπορικώς, όπως η υπόλοιπη ομάδα από τη Νέα Υόρκη ως την Ουάσινγκτον (220 μίλια), ενώ δεν θα συμμετάσχει και στο «Κομιούνιτι Σιλντ» στις 7 Αυγούστου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά για το φιλικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα το Σάββατο ούτε λόγος.

Ο φόβος μήπως μείνει πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας δεν απασχολεί όμως τον Φέργκιουσον που έχει δώσει εντολή στο τεχνικό επιτελείο τις επόμενες μέρες να δώσουν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που θα κρατά τον Μεξικανό άσο στην ιδανική κατάσταση. Δύο εβδομάδες το μέγιστο θα κρατήσει η εν λόγω… καραντίνα για τον παίκτη, πριν ενσωματωθεί και πάλι σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα.