Φεκίρ: «Δεν είμαι κοντά στην Λίβερπουλ»

Τις φήμες που τον θέλουν κοντά στην Λίβερπουλ διέψευσε ο αρχηγός της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα βιαστεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του.

Advertisement
Φεκίρ: «Δεν είμαι κοντά στην Λίβερπουλ»

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια τρομερή σεζόν με τους «λιονέ», όντας μαζί με τον Μέμφις που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και με μερικές ακόμη εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αυτοί στους οποίους στηρίχτηκε η ομάδα.

Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο για τον Φεκίρ, με το ενδιαφέρον από συλλόγους της Ευρώπης να είναι πολύ μεγάλο, και σύμφωνα με τον ίδιο οι αποφάσεις δεν θα είναι βιαστικές. «Δεν είμαι κοντά σε μεταγραφή στην Λίβερπουλ. Υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους, αλλά θα πάρω τον χρόνο μου για να το σκεφτώ», σχολίασε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, φανέρωσε με την σειρά του πως προς το παρόν το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι αβέβαιο. «Για την ώρα δεν μιλάμε με τον Ναμπίλ. Ήταν ο αρχιτέκτονας μιας τρομερής σεζόν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θέλει να φύγει ή εάν θέλει να παίξει μαζί μας για ακόμη μία σεζόν στην οποία έχουμε και το Champions League», είπε συγκεκριμένα.

Γιώργος Σιάφας