Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέδειξαν τις καλύτερες στιγμές του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ

Ψηφοφορία για τις καλύτερες στιγμές της στην Πρέμιερ Λιγκ με αφορμή τα 1000 της παιχνίδια σε αυτή έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά την οποία ο κόσμος της ομάδας ψήφισε το αγαπημένο του γκολ, την αγαπημένη του απόκρουση, το αγαπημένο του παιχνίδι αλλά και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» κατά τα χρόνια του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.



Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέδειξαν τις καλύτερες στιγμές του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο σύλλογος προχώρησε στην ανακοίνωση μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ξεκινώντας με το καλύτερο γκολ, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ψαλιδάκι του Γουέιν Ρούνεϊ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος διεθνής είχε να κοντράρει τους Ρόμπιν φαν Πέρσι για το βολέ του κόντρα στην Άστον Βίλα και το φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Πόρτσμουθ.

Η συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Σίτι, μπαίνει και στην επόμενη κατηγορία, αυτή για το καλύτερο παιχνίδι της δεύτερης στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» ανέδειξαν ως κορυφαίο ένα 4-3 στο «Ολντ Τράφορντ», που είχε κριθεί με γκολ του Μάικλ Όουεν.

 

 

 

 

Στην συνέχεια παίρνει σειρά η απόκρουση του Νταβίδ Ντε Χέα σε ένα ματς με την Τσέλσι, όταν... πέταξε στο αριστερό του «Γ» για να βγάλει απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χουάν Μάτα, που τότε ανήκε στους «μπλε».

 

 

Όσον αφορά τον καλύτερο παίκτη στις ομάδες που αγωνίστηκαν σε αυτά τα 1000 παιχνίδια, ο κόσμος ανέδειξε κορυφαίο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση κέρδισε για λίγο τον Ράιαν Γκιγκς. Τρίτος αναδείχθηκε ο Πολ Σκόουλς.

 

 

Γιώργος Σιάφας