To τελευταίο «αντίο» στην Εϊμι

Στο Β. Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Έιμι Γουάινχαυζ, την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της. Οι γονείς της γνωστής τραγουδίστριας ζητούν από τα media να σεβαστούν το πένθος τους και να μην δώσουν το «παρών» στην τελετή, την ώρα που τα σενάρια για τις αιτίες του θανάτου της δίνουν και παίρνουν.



To τελευταίο «αντίο» στην Εϊμι

Η σωρός της Αγγλίδας τραγουδίστριας θα αποτεφρωθεί στο Golden Green του Β. Λονδίνου, με τους χιλιάδες θαυμαστές της να επιθυμούν να βρεθούν εκεί για να αποχαιρετίσουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνη.

Ωστόσο, η οικογένεια της ζητά τόσο από τους θαυμαστές της όσο και από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τη μνήμη της και το πένθος που επικρατεί στο συγγενικό της περιβάλλον και να μην παραβρεθούν στην τελετή. Οι Γουάινχαουζ επιθυμούν η κηδεία της κόρης του να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι που αναμένεται να εξασφαλιστεί με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο για τις αιτίες που οδήγησαν την 27χρονο τραγουδίστρια στο θάνατο. Μάλιστα, η Scotland Yard πραγματοποίησε χθες τοξικολογική εξέταση στη σωρό της, με τα αποτελέσματα να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.