Πικέ: «Στη Μπαρτσελόνα μιλάμε με σεβασμό»

Την απάντησή του στις κατηγορίες του Αρσέν Βενγκέρ προς τον Τσάβι περί αγένειας του Ισπανού μέσου που «τόλμησε» να χαρακτηρίσει ανυπόφορη την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σεσκ Φάμπρεγας, έδωσε ο Ζεράρ Πικέ.



Πικέ: «Στη Μπαρτσελόνα μιλάμε με σεβασμό»
Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, έχοντας γνώσει του μεταγραφικού σήριαλ με την ενδεχόμενη επιστροφή του αρχηγού των Λονδρέζων στη Μπαρτσελόνα, επιτέθηκε φραστικά στον Τσάβι, όταν αυτός υποστήριξε ότι «ο Φάμπρεγας υποφέρει από όλο αυτό που γίνεται».

Ο Βενγκέρ έθιξε θέμα σεβασμού και τιμιότητας, με τον Πικέ να σπεύδει προς υπεράσπιση των «μπλαουγκράνα» και πολύ περισσότερο του φίλου και συμπαίκτη του, Τσάβι, λέγοντας: «Στη Μπαρτσελόνα, ο σεβασμός είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά και εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μιλάμε πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο. Και στο κάτω – κάτω, οποιοσδήποτε παίκτης θα υπέφερε από τη στιγμή που για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια έχει πλήρη άγνοια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Γνωρίζω και εγώ την κατάσταση και λέω πως θα ήταν φρόνιμο να αφήσουμε τον Σεσκ να αποφασίσει μόνος του».