Ουγιέ: «Επιστρέφω μόνο με… συνταγή γιατρού»

Μόνο όταν και εφόσον του το επιτρέψουν οι γιατροί και φυσικά η ταλαιπωρημένη του καρδιά θα επιστρέψει στους πάγκους για να αναλάβει τα ηνία κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας ο Ζεράρ Ουγιέ, αφού ο Γάλλος προπονητής τόνισε ότι δεν προτίθεται να ρισκάρει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.



Ουγιέ: «Επιστρέφω μόνο με… συνταγή γιατρού»
Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα τον περασμένο Ιούνιο, αφού οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη αποφυγή εντάσεων και άγχους, κάτι που φυσικά δεν συνδυάζεται με την προπονητική. Στα μισά της Μεγάλης Εβδομάδας είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στη χειρουργημένη του καρδιά και έκτοτε δεν κάθισε ξανά στον πάγκο των «χωριατών», με αποτέλεσμα στο φινάλε της σεζόν να αποχαιρετήσει τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ.

Πλέον και έχοντας ξεκουραστεί αρκετά αλλά και με επίγνωση του προβλήματος, τόνισε πως παρά την επιθυμία του να συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, αν δεν ακούσει από κάποιον γιατρό το «Ok», δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του. «Θα ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών. Από τη στιγμή που δεν μου επιτρέπουν καθόλου να καθίσω σε πάγκο, δεν θα το κάνω» είπε ο Ζεράρ Ουγιέ, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια από τις τελευταίες συζητήσεις που έκανε με τη διοίκηση της Άστον Βίλα:

«Υπήρχε μια επιλογή με τον Γκάρι ΜακΆλιστερ να παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι τον Σεπτέμβριο και εγώ να επιστρέψω λίγο μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά τα αφεντικά του συλλόγου ήθελαν να σιγουρέψουν την κατάσταση και η ομάδα να κάνει προετοιμασία με σίγουρο προπονητή. Ασφαλώς και σεβάστηκα την επιθυμία τους, αφού ήταν το πιο λογικό» υποστήριξε ο Γάλλος προπονητής.