Αρχηγός και… επαγγελματίας!

Όσο κι αν … μετράει μέρες στη Γουέστ Χαμ, ο Σκοτ Πάρκερ απέδειξε για ακόμη μια φορά πως όταν φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σκοπεύει να το τιμάει. Ο Άγγλος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής νίκης (3-0) των «σφυριών» κόντρα στη Στόρτφορντ, όντας άριστος επαγγελματίας.



Αρχηγός και… επαγγελματίας!

Για την ιστορία, οι Στάνισλας, Λι και Κόλισον ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Σαμ Άλαρνταϊς στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα του Λονδίνου στην Τσάμπιονσιπ. Ο Σκοτ Πάρκερ, χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας, αφού παρά την επιθυμία του για αποχώρηση από τον σύλλογο δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, μόλις κλήθηκε να φορέσει την εμφάνισή του και παίξει στο φιλικό το έκανε και μάλιστα, με χαρά.

Ο έμπειρος μέσος έχει γνωστοποιήσει στους διοικούντες τη Γουέστ Χαμ πως θα ήταν καλύτερο για την ποδοσφαιρική του καριέρα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα «σφυριά» να μην του φράζουν το δρόμο.