Πάρκερ για Βίλα

Στην αντεπίθεση έχει περάσει η Άστον Βίλα που μετά τις αποχωρήσεις βασικών της στελεχών κοιτά πλέον πως θα ενισχυθεί. Μετά την πρόταση που κατέθεσε για τον Τσαρλς Ενζόγκμπια και περιμένει απάντηση, χτύπησε άλλη μία πόρτα. Αυτή της Γουέστ Χαμ για τον Σκοτ Πάρκερ.



Πάρκερ για Βίλα
Ο Άγγλος μέσος είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, με τον παίκτη να έχει τονίσει στη διοίκηση των «σφυριών» ότι δεν επιθυμεί να μείνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Έτσι οι «χωριάτες» αποτελούν τον τελευταίο σύλλογο που έχει μπει στο χορό για την απόκτησή του, καταθέτοντας πρόταση ύψους 7 εκ λιρών.

Χρήματα άλλωστε υπάρχουν στα ταμεία της Βίλα μετά τις πωλήσεις των Άσλεϊ Γιανγκ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ σε Λίβερπουλ, έναντι συνολικά 35 εκ λιρών.