«Σφήνα» της ΑΕΚ για Γκούντγιονσεν!

Προσπάθεια να «κλέψει» τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν από τη Γουέστ Χαμ κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6! Ο Ισλανδός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στα «σφυριά», το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, παν ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό!



«Σφήνα» της ΑΕΚ για Γκούντγιονσεν!

Οι Άρναρ Γκρέταρσον και Γιώργος Κωνσταντινίδης ταξίδεψαν στην Αγγλία προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και να τον «ψήσουν» για να γίνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ»!

Ο Γκούντγιονσεν την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας, Στόουκ, κουβαλώντας όμως στην πλάτη του θητεία σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μονακό, η Τότεναμ και η Τσέλσι. Η μετακίνησή του στο «Άπτον Παρκ» για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ δείχνει πλέον να δυσκολεύει μετά τη «σφήνα» της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες απόκτησής του.

Αυτό, διότι στην τεχνική ηγεσία των «σφυριών» βρίσκεται ο Σαμ Άλαρνταϊς, με τον οποίο ο 32χρονος αστέρας έχει εξαιρετική σχέση.