Αναληθή σενάρια για Ντόουσον

Χωρίς καμία υπόσταση και με μοναδικό αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του Μάικλ Ντόουσον κυκλοφόρησαν τα σενάρια που ήθελαν τον έμπειρο αμυντικό της Τότεναμ να βρίσκεται σε διαμάχη με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.



Αναληθή σενάρια για Ντόουσον

Ο 27χρονος άσος δεν έχασε καιρό και μόλις ενημερώθηκε για το δημοσίευμα της «Sun» για τα περί οικονομικών διαφορών με τη διοίκηση των «σπιρουνιών», τοποθετήθηκε επίσημα και υποστήριξε πως:

«Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα για την πηγή των σεναρίων. Το μόνο σίγουρο είναι πως και εγώ ξαφνιάζομαι που τα διαβάζω όλα αυτά και δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Σε κάθε ευκαιρία αναφέρω πάντα την τιμή και την περηφάνια μου για το γεγονός πως είμαι μέλος της Τότεναμ και μάλιστα, φοράω και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με τη διοίκηση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει σε τέσσερα χρόνια» ήταν τα λόγια του Μάικλ Ντόουσον.