Άλλη μία διάψευση για Σάντσες
Δεν φαίνεται να τελειώνει έτσι εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, αφού ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε διέψευσε για μία ακόμη φορά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Αλέξις Σάντσες.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης οι δύο πλευρές φέρονταν να έχουν έρθει σε συμφωνία για τον 22χρονο Χιλιανό επιθετικό έναντι 40 εκ ευρώ, όμως όπως συνέβη έως τώρα όλες τις φορές που βγήκε ανάλογο δημοσίευμα στο φως, ήρθε η άμεση διάψευση.
«Δεν επιβεβαιώνω αυτές τις φήμες. Θα βρεθώ με τους ιδιοκτήτες της Ουντινέζε απόψε και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτοί είναι που θα αποφασίσουν οριστικά. Με το σκεπτικό ότι ο Σάντσεζ βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα δεν υπάρχει λόγος για βεβιασμένες αποφάσεις. Μην ξεχνάμε ότι η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές ως τώρα το καλοκαίρι, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Λαρίνι.