Δεν έβγαλε είδηση ο Νταλγκλίς!
Ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τα σενάρια. Ο Κένι Νταλγκλίς αναφέρθηκε στην πολιτική που ακολουθεί η Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι και αρνήθηκε να δώσει… είδηση στους δημοσιογράφους του «SkySports», που επιχείρησαν να βγάλουν «λαυράκια»!

«Οι μεταγραφές είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Παίρνεις και δίνεις παίκτες. Δεν πρόκειται να κάνουμε εικασίες για ποδοσφαιριστές που έχουμε ή για εκείνους που αγωνίζονται αλλού. Πολλά γράφονται στις εφημερίδες και αν τα πιστέψετε, τότε το ρόστερ μας θα αποτελείται του χρόνου από 300 άτομα», τόνισε αρχικά στο «SkySports» ο κόουτς των «κόκκινων» και πρόσθεσε:
«Προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, με σεβασμό στους άλλους ανθρώπους και θα συνεχίσουμε. Τα ονόματα που εμφανίζονται στις εφημερίδες μερικές φορές είναι τα σωστά, ενώ άλλες όχι».
Ερωτηθείς στη συνέχεια για τους φημολογούμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του, Τσάρλι Άνταμ και Τζέιμς Μίλνερ, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για εκείνους, επομένως είναι ανώφελο να με ρωτάτε».