Στην 4η θέση η Αγγλία!

Ευχάριστη εξέλιξη για την Αγγλία στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, αφού πλέον καταλαμβάνει την 4η θέση στον σχετικό πίνακα με 1.146 βαθμούς, ξεπερνώντας τις Βραζιλία και Αργεντινή!



Στην 4η θέση η Αγγλία!

Ο λόγος για τον οποίο η ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σκόρπισε ικανοποίηση στους Άγγλους, είναι διότι η εθνική ομάδα της χώρας έχει μείνει μακριά από τη νίκη στα δύο από τα τρία τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2012, ενώ και η πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του περσινού Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ήταν απογοητευτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που η Αγγλία βρέθηκε ξανά στην 4η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης, ήταν το 1997.

Η Ιρλανδία έπειτα από τις δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια των προκριματικών του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται στην 31η θέση, η Σκοτία στην 61η και η Βόρειος Ιρλανδία στην 62η. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, αφήνουν τη χώρα στη 114η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης.