Βίλας – Μπόας: «Δεν είμαι κλώνος του Μουρίνιο»

Κληθείς να τοποθετηθεί για ακόμη μια φορά αναφορικά με όσους τον συγκρίνουν με τον Ζοσέ Μουρίνιο λόγω της στενής τους συνεργασίας στο πρόσφατο παρελθόν, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας υποστήριξε ότι σέβεται απόλυτα τον «δάσκαλό» του, ωστόσο, θα ήταν λανθασμένη οποιαδήποτε ταύτιση των δύο προπονητών.



Βίλας – Μπόας: «Δεν είμαι κλώνος του Μουρίνιο»

Ο τεχνικός της Τσέλσι που από την ημέρα της πρόσληψής του από τους Λονδρέζους, έγινε ο νεαρότερος προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, είδε ξανά το όνομα και τις προπονητικές του ικανότητες να τίθενται σε σύγκριση με αυτές τους «special one» λόγω της κοινής τους καταγωγής, της πορείας τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και της συνεργασίας τους στο παρελθόν. Ο Βίλας – Μπόας, θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του και να καταστήσει σαφές πως τα κατορθώματά του ακόμη δεν είναι τέτοια που να μπορούν να τον συμπεριλάβουν στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας τον απόλυτο σεβασμό του στον πρώην «δάσκαλό» του, αλλά αρνούμενος να αποδεχτεί τον τίτλο του επόμενου «special one».

«Πολλοί με συγκρίνουν με τον Ζοσέ Μουρίνιο λόγω της συνεργασίας μας στο παρελθόν, αλλά δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ποδοσφαιρικές απόψεις. Σέβομαι απόλυτα τον Ζοσέ για όσα μου έμαθε, αλλά δεν είμαι κλώνος του» είπε χαρακτηριστικά στη «Sunday Mirror» ο Αντρέ Βίλας – Μπόας.