Αρχίζει η «δημοπρασία» για Πάρκερ

Ο καιρός περνούσε και προτάσεις για τον Σκοτ Πάρκερ δεν έφταναν στα γραφεία της Γουέστ Χαμ. Πλέον, η διοίκηση των «σφυριών» αποφάσισε να ορίσει τα 7 εκατ. λίρες ως τιμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, με τις εξελίξεις να αναμένονται έως τα μέσα Ιουλίου.



Αρχίζει η «δημοπρασία» για Πάρκερ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, η διοίκηση των Λονδρέζων αποφάσισε να ενημερώσει τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για το ποσό που απαιτείται για την αποδέσμευσή του. Και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι ο Πάρκερ ξεκαθάρισε από το Μάιο ότι θέλει να αποχωρήσει από το «Άπτον Παρκ» καμία ομάδα δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Τα 7 εκατ. λίρες που ζητούν οι Λονδρέζοι δεν είναι απαγορευτικό ποσό για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 30χρονο άσο, αφού Τότεναμ και Τσέλσι έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ.

Παρά το γεγονός, ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Σκοτ Πάρκερ, ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στα «σφυριά», η διοίκηση της ομάδας δεν θα πει «όχι» σε μια πρόταση που θα κυμαίνεται σε αυτά τα επίπεδα.