Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη FIFA

Τον Ιούλιο θα έχει στα χέρια του ο Σεπ Μπλάτερ τα αποτελέσματα των ερευνών που διενεργούνται στις τάξεις της FIFA έπειτα από το σκάνδαλο των δωροδοκιών. «Λάδι» τη βγάζει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τζακ Γουόρνερ.



Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη FIFA

Η FIFA έχει στη διάθεσή της αδιάψευστα και απολύτως πειστικά στοιχεία για την ενοχή του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, ο οποίος, μέχρι πριν την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ήταν ο μοναδικός και ισχυρότερος αντίπαλος του Σεπ Μπλάτερ. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της AFC και ο Τζακ Γουόρνερ είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από την επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, έπειτα από τις κατηγορίες που τους απευθύνθηκαν και πλέον, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περιμένει τα πλήρη στοιχεία που θα συγκεντρωθούν από τις έρευνες που πραγματοποιούνται με τις… «ανακρίσεις» όλων των μελών.

«Μέχρι τον Ιούλιο θα γνωρίζω τα αποτελέσματα των διεργασιών» υποστήριξε ο Σεπ Μπλάτερ για να συμπλήρωσε αναφερόμενος στον πρώην αντιπρόεδρο της FIFA και τις κυρώσεις που ενδεχομένως θα του επιβληθούν: «Έχει αποχωρήσει από το πόστου του, οπότε δεν απασχολεί άμεσα τις εξελίξεις και τις έρευνες».

TAGS: