Μιλάει... κορεάτικα η Σάντερλαντ

Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα επικρατεί στα μεταγραφικά θέματα της Σάντερλαντ, καθώς σύμφωνα με κορεάτικα δημοσιεύματα η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει συμφωνήσει με την Τσουνάμ Ντράγκονς για την απόκτηση του Γι Ντονγκ. Πολύ κοντά στις «μαυρόγατες» και ο Σεμπάστιαν Λάρσον, δύσκολα του Κόνορ Γουίκαμ.



Μιλάει... κορεάτικα η Σάντερλαντ

Διαβάστε ακόμη:

Για την πρόταση στην Ίπσουιτς για τον Γουίκαμ

Τα δημοσιεύματα του κορεάτικου Τύπου κάνουν λόγο για συμφωνία της ομάδας του Στιβ Μπρους με την Τσουνάμ Ντράγκονς για την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού, ενώ και ο ίδιος ο Γι Ντονγκ φαίνεται να έχει «δώσει τα χέρια» με τη διοίκηση της Σάντερλαντ.

Ο επιθετικός από τη Ν. Κορέα έλαβε μέρος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Asia Cup, τον περασμένο Ιανουάριο (3η θέση) και αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Μάλιστα, η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεται και από το σύλλογο του, χωρίς όμως να γίνεται λόγο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Αναμφισβήτητα θα αφήσει μεγάλο κενό στο ρόστερ μας αλλά πρόκειται για το καλό του παίκτη και την καλή εικόνα του ποδοσφαίρου της χώρας μας», είναι η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της Τσούναμ Ντράγκονς, μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα κορεάτικα Μέσα, ο Ντονγκ θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την ομάδα του Στιβ Μπρους, με τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής να μην έχουν γίνει γνωστά. Το πιο πιθανό είναι ότι το ποσό που θα εισπράξει η ομάδα του 20χρονου επιθετικού θα αγγίξει τα 2 εκατ. λίρες. Αυτήν την περίοδο ο Ντονγκ βρίσκεται με την ομάδα U23 της χώρας του και προετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Ιορδανία.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, ο Σεμπάστιαν Λάρσον θα περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, ενώ ο Κόνορ Γουίκαμ δύσκολα θα μετακομίσει στο Σάντερλαντ από την Ίπσουιτς.