Γαλλικό ενδιαφέρον για «Μπέρμπα»

Ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποκαλύπτει η «Daily Mail», με τη γαλλική ομάδα να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 11 εκατ. λιρών. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Παριζιάνοι κινούνται για το Βούλγαρο άσο, αφού είχαν προσεγγίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα στο Μάιο.



Γαλλικό ενδιαφέρον για «Μπέρμπα»

Ο Λεονάρντο, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της Παρί, έχει τον Μπερμπάτοφ στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής του λίστας, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πιθανή παραχώρηση του Βούλγαρου επιθετικού, πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, ενώ οι σχέσεις του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον «δοκιμάστηκαν» μετά την απόφαση του Σκωτσέζου τεχνικού να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στα τέλη Μαΐου.