Φεύγει σαν φίλος ο Βίλας – Μπόας

Με τις καλύτερες των αναμνήσεων και αφήνοντας μόνο φίλους στο «Ντραγκάο» αποχώρησε από την Πόρτο ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, όπως άλλωστε υποστήριξε και ο πρόεδρος των «δράκων», Πίντο Ντα Κόστα.



Φεύγει σαν φίλος ο Βίλας – Μπόας

Η ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ πληρώθηκε από την Τσέλσι, ο 33χρονος προπονητής φέρεται να έχει μεταβεί ήδη στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τους όρους του τριετούς συμβολαίου που θα υπογράψει με τους «μπλε» και πίσω στην Πορτογαλία, κανείς δεν του κρατάει κακία για το γεγονός πως άφησε ημιτελές ένα έργο που είχε τους καλύτερους οιωνούς μετά και την κατάκτηση του περσινού Europa League.

«Δεν κρατάμε κακία. Η ρήτρα πληρώθηκε και δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο. Αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Πόρτο και πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μερίδιο των επιτυχιών της ομάδας επί θητείας του. Γιατί να είμαι θυμωμένος για τον Βίλας – Μπόας; Αυτό που μας ενδιέφερε, δηλαδή η ρήτρα, μας καταβλήθηκε. Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί και από εμάς και από αυτόν και λύθηκε, με τον όρο που είχαμε βάλει» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, κληθείς να τοποθετηθεί στο «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο προπονητή.