Ορθάνοιχτος ο δρόμος για Βίλας - Μπόας!

Η υπόσχεση του Αντρέ Βίλας – Μπόας στην Πόρτο έγινε πράξη. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατά την παραίτησή του, εγγυήθηκε ότι τα 15 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσής του θα καταβληθούν κανονικά στους «δράκους», όπως και έγινε! Η Τσέλσι πλήρωσε το ποσό και πλέον η νάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Λονδρέζων από τον 33χρονο είναι θέμα ημερών. 



Ορθάνοιχτος ο δρόμος για Βίλας - Μπόας!

Τα δημοσιεύματα περί της επικείμενης μετακίνησης του Βίλας – Μπόας στο Λονδίνο «οργίασαν» τις μεσημεριανές ώρες, αλλά κάθε άλλο παρά αβάσιμα ήταν. Ο πρώην, πλέον, προπονητής της Πόρτο, έστειλε με fax την παραίτησή του στη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου και υποσχέθηκε πως η ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ που είχε συμπεριληφθεί στο συμβόλαιό του, θα πληρωνόταν κανονικά. Η διοίκηση των «δράκων» επιβεβαίωσε την παραίτηση και περίμενε την καταβολή του απαιτούμενου ποσού, το οποίο έγινε πράξη τις απογευματινές ώρες.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η Τσέλσι ήταν αυτή που κατέβαλε τα 15 εκατομμύρια στην Πόρτο, ο Βίλας – Μπόας έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πάγκο των «μπλε». Το συμβόλαιο το οποίο αναμένεται να υπογράψει, θα είναι τριετούς διάρκειας.