Προϊόν φωτομοντάζ το ντοκουμέντο με τον Ντάουνινγκ
ENGLAND365 21.06.2011 | 17.13
Κάθε άλλο παρά αληθινή είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο
και απεικονίζει τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ
να κρατάει κασκόλ της Λίβερπουλ μαζί με τον επιθετικό των «κόκκινων»,
Άντι
Κάρολ, όπως διαβεβαίωσε η διοίκηση της Άστον Βίλα.
Ο έμπειρος μέσος των «χωριατών» φαίνεται να «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό
φακό κατά την παρουσία του σε μια μπυραρία μαζί με τον καλό του φίλο, Άντι
Κάρολ, ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ντόρο, είναι το γεγονός πως απαθανατίστηκε με
κασκόλ της Λίβερπουλ. Τα μηνύματα των οπαδών
της Βίλα έφτασαν κατά χιλιάδες στα γραφεία της ομάδας, μέχρι την στιγμή
που ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Μπράιαν Ντούγκαν, επικοινώνησε με τον Ντάουνινγκ και ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως
πρόκειται περί προϊόντος φωτομοντάζ.
Η Ιρλανδία πήρε ξεκάθαρη θέση, παίζει για να σεβαστεί το ποδόσφαιρο κι όχι το Ισραήλ, φανερώνοντας στο ματς του Nations League τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, καταδικάζοντας τις θηριωδίες! Μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο των διεθνών παικτών του Χάλγκριμσον, σκυμμένα κεφάλια στην ανάκρουση του ύμνου του Ισραήλ και άρνηση όλων να δώσουν το χέρι στους συναδέλφους τους!
Στις κοκορομαχίες ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ούγγρους πρωταγωνίστησαν οι «κόκκινοι» Κέρκεζ και Σόμποσλαϊ, με τον φουλ μπακ να καλύπτει τα νώτα του υπαρχηγού της Λίβερπουλ!
Η Ελλάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου στο Έσσεν της Γερμανίας, όμως εκεί συνάντησε την ισχυρή Κροατία και δεν κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα προς τα ημιτελικά παρόλο που βάσει πορείας και ποιότητας ήταν πολύ κοντά.
Η ελληνική ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca του Έσεν, καθώς επικράτησε με 5-0 της Κολομβίας και έκανε το 2/2 στον όμιλό της, μετρώντας πλέον δέκα γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό.