Βενγκέρ: “Μη γίνουμε Λίβερπουλ”

Προσοχή συνιστά ο Αρσέν Βενγκέρ για την επόμενη σεζόν, γιατί η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα και η Λίβερπουλ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τα λεγόμενά του.



Βενγκέρ: “Μη γίνουμε Λίβερπουλ”

Τα χρόνια δίχως τρόπαια συνεχίζουν να αυξάνονται και να βαραίνουν τη ψυχολογία στις κερκίδες και τα αποδυτήρια της Άρσεναλ και η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη για ενίσχυση. Ο Αλσατός τεχνικός από την πλευρά του προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίχτες του ώστε να μην καθίσουν στην καλή πορεία της φετινής χρονιάς, μιας και στην εκκίνηση όλοι θα βρίσκονται πάλι στο ίδιο σημείο. Όπως οι Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα που δείχνουν πλέον ότι δεν αστειεύονται.

“Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο φέτος και θέλουμε να το αποδείξουμε του χρόνου και με πράξεις”, ανέφερε αποφασισμένος ο Βενγκέρ. “Πρέπει πάντα να συνεχίζεις να βελτιώνεσαι και να προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις. Η Λίβερπουλ που πέρυσι έδινε μάχη για τον τίτλο και τώρα είναι εκεί που είναι, σίγουρα μας δίνει ένα καλό πάτημα για να προσέχουμε περισσότερο.

Ο ανταγωνισμός στην κορυφή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, αλλά είμαστε 14 συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη τετράδα και θέλουμε να πετύχουμε κι άλλα. Θα προσπαθούμε συνεχώς για περισσότερα”.