Μηδέν εις το πηλίκο…

Ανεκπλήρωτες έμειναν οι προσδοκίες για την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας στο Euro 2011 U-21. Τα «λιοντάρια» του Στιούαρτ Πιρς δεν κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στη διοργάνωση, αφού η ήττα με σκορ 2-1 από τους Τσέχους, στο τελευταίο παιχνίδι του β’ ομίλου, αναγκάζει τους Άγγλους να επιστρέψουν πρόωρα στη βάση…



Μηδέν εις το πηλίκο…

Η αποτελεσματικότητα ήταν στοιχείο που έλειψε από τους Άγγλους και στα τρία ματς του γκρουπ στο οποίο συμμετείχαν στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Με μπροστάρη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Τζόουνς, τον Φαμπρίς Μουάμπα και τον Τζόρνταν Χέντερσον να προωθούν το παιχνίδι, αλλά τους Στάριτζ και Γουέλμπεκ να καλούνται να… βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, τα «λιοντάρια» φάνηκε να αποκαθιστούν την τάξη. Στο 76ο λεπτό, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ωστόσο, η εξέλιξη του παιχνιδιού μετετράπη σε εφιάλτη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού.

Αυτό, γιατί ο Χραμόστα στο 89’ και ο Πέκαρτ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ανέτρεψαν παντελώς την κατάσταση και έδωσαν στην Τσεχία τη νίκη με σκορ 2-1, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και στέλνοντας τους Άγγλους πίσω στη βάση.