Η θέση στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ δεν είναι η μοναδική για
την οποία έχει θέσει υποψηφιότητα ο Τζιαφράνκο Τζόλα, αφού ο πρώην
τεχνικός της
Γουέστ Χαμ φέρεται να έχει προστεθεί στη λίστα των ανθρώπων της Ίντερ
για τη
διαδοχή του Λεονάρντο.
Ο βετεράνος άσος της Τσέλσι, αυτή τη στιγμή εμφανίζεται με
τη μορφή του δεύτερου επικρατέστερου για να αναλάβει το «τιμόνι» των «μπλε» του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, μετά τον Κρις Χιούτον, ωστόσο, η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες στην
Ιταλία, τον θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο των «νερατζούρι».
Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Φούλβιο Μαουότσο: «Ο Τζόλα είναι πολύ κολακευμένος από τα τελευταία
σενάρια και σίγουρα, αν γίνει επίσημη κρούση από την Ίντερ, δεν θα δυσκολευτεί να πει το “ναί”».
Η Χαρτς μετά τη νίκη επί της Ρέιντζερς «κόλλησε» στην έδρα της Μάδεργουελ και το τελικό 1-1, παρά το +1 από τη Σέλτικ, δίνει… δικαιώματα στους «καθολικούς» στο κυνήγι του τίτλου, ενόψει του old firm της Κυριακής.
Ταλαιπωρημένος από σοβαρότατα προβλήματα υγείας και πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια το τελευταίο διάστημα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 80 ετών, έχοντας τοποθετηθεί σε τεχνητό κώμα από τα ξημερώματα της Κυριακής.
Αναζητούσε ομάδα εδώ και μια διετία, μετά την αποχώρησή του από τη Ρόδεραμ, αλλά τελικά, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τάιλερ Μπλάκετ, βρήκε ανθρώπους να τον εμπιστευθούν στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ!