Αναθεματισμένο δοκάρι!(vid)

Είναι αυτό που λένε «βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο». Ο λόγος για τον νεαρό πορτιέρο της Σάντερλαντ, Τζέισον Στιλ. Αλλά, φίλτατε Φαμπρίς Μουάμπα, εκατό φορές να σε βάλουμε να το κάνεις, δεν πρόκειται να πετύχεις ξανά το συνδυασμό δοκαριού και… προσώπου του συμπαίκτη σου στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας!



Αναθεματισμένο δοκάρι!(vid)

Η ομάδα του Στιούαρτ Πιρς προετοιμάζεται πυρετωδώς για το τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι του βΆ ομίλου του Euro 2011 U-21 στη Δανία, αφού τα νεαρά «λιοντάρια» θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Τσέχους, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση. Το πάθος, η ένταση των προπονήσεων και η επιθυμία για… επίτευξη του στόχου, αποτυπώνονται σε μια ξεκαρδιστική στιγμή του προγράμματος του Σαββάτου.

Ο Φαμπρίς Μουάμπα, δοκίμασε την τύχη του με το δεξί, από αρκετά μακρινή απόσταση. Η μπάλα θα έβρισκε… στόχο, αλλά όχι τα δίχτυα. Το δοκάρι ήταν αυτό που «μαγνήτισε» τη μπάλα και την έστειλε… συστημένη στο πρόσωπο του Τζέισον Στιλ, ο οποίος – με αρκετό θεατρινισμό – πέφτει στο έδαφος, σκορπώντας γέλια στους διεθνείς συμπαίκτες του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: