Ελπίζουν στη Γουέστ Χαμ για Πάρκερ

Ελάχιστες μεν, αλλά υπαρκτές δε είναι οι ελπίδες των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ για την παραμονή του Σκοτ Πάρκερ στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως υποστήριξε ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκολντ.



Ελπίζουν στη Γουέστ Χαμ για Πάρκερ

Ο διεθνής μέσος έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση των «σφυριών» πως θέλει να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και κινείται για να φέρει πρόταση, προκειμένου να αποχωρήσει από τον «Άπτον Παρκ». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεσή του, ωστόσο, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουέστ Χαμ από τον Σαμ Άλαρνταϊς, ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Αυτό, γιατί ο Άγγλος προπονητής με την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον Πάρκερ, ώστε να του ξεκαθαρίσει πως τον χρειάζεται στο ρόστερ, προκειμένου να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

«Μέχρι να επιστρέψει από τις διακοπές του ο Σαμ και να μιλήσει με τον Σκοτ, συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την παραμονή του αρχηγού στην ομάδα μας. Το συγκεκριμένο θέμα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον νέο μας προπονητή και από Δευτέρα που θα πιάσει δουλειά, αναμένουμε νεότερα» είπε σχετικά ο Ντέιβιντ Γκολντ.