Ανασαίνει ακόμη…

Για ένα μόνο αποτέλεσμα καλείται να αγωνιστεί η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Euro 2011 U-21 στη Δανία. Το τελικό 0-0 με την Ουκρανία στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στον όμιλο, αναγκάζει τα «λιοντάρια» να αναζητήσουν μόνο τη νίκη - πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Τσέχους.



Ανασαίνει ακόμη…

Οι παίκτες του Στιούαρτ Πιρς εμφανίστηκαν ανώτεροι των Ουκρανών στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά έλειπε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι προσπάθειες των Στάριτζ και Γουέλμπεκ στην επίθεση δεν ευδοκίμησαν για την Αγγλία, ενώ οι Μάικλ Μανσιέν και Ντάνι Ρόους, όσο κι αν έτρεξαν, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα τους.

Πλέον, ο Στιούαρτ Πιρς πρέπει να σχεδιάσει τα πλάνα του μόνο για το «τρίποντο» στο τελευταίο ματς του δεύτερου γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Τσεχία. Αυτό, γιατί σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού πάρει τη νίκη, τότε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την Ουκρανία, θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουκρανία: Κανιμπολότσκι, Μπούτκο, Ρακίτσκι, Κριβτσόφ, Σελίν, Γκόλοντιουκ, Τσεσνάκοφ, Μπίλιι, Γκαρμάς, Κονοπλιάκα (65΄ Γιαρμολένκο), Κράβετς (70΄ Ζοζούλια)

Αγγλία: Φίλντινγκ, Γουόκερ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπέρτραντ, Μανσιέν (89΄ Μουάμπα), Χέντερσον, Ρόντγουελ (58΄ Λάνσμπερι), Στάριτζ, Ρόουζ (58΄Σινκλαίρ), Γουέλμπεκ