Νίκες για Ελβετία και Δανία

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 πέρασε η Ελβετία μετά από την νίκη 2-0 επί της Ισλανδίας, η οποία ήταν και η δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια της για τον 1ο όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Δανία νίκησε τη Λευκορωσία με σκορ 2-1 και την έπιασε στη δεύτερη θέση.



Νίκες για Ελβετία και Δανία

Ελβετία – Ισλανδία 2-0

Ο Φρέι άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Εμεγκάρα έκανε το 2-0 στο 40ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε κάτι, και το παιχνίδι έληξε με τους Ελβετούς να πανηγυρίζουν την νίκη.

Ελβετία: Ζόμερ, Ροσίνι, Μπεράρντι, Κοχ, Κλόσε, Λούστενμπέργκερ, Φρέι (66’ Μ. Κοστάντσο), Σακίρι, Χάκα (68’ Αμπράσι), Γκαβράνοβιτς (84’ Μπεν Καλιφά), Εμεγκάρα

Ισλανδία: Μπιόρνσον, Βαλγκαρντσον, Φιόλουσον, Εϊγιολφσον, Γκίσλασον, Κριστιανσον, Γιόνσον, Βίνταρσον (60’ Μπιαρνασον), Σίγκουρντσόν, Σίγκθορσον, Φινμπογκασον (46’ Σιγκουαρσον)

Δανία – Λευκορωσία 2-1

Την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο του EURO 2011 κάτω των 21 πήρε η «οικοδέσποινα» Δανία, μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Λευκορωσία. Αυτό το αποτέλεσμα την ανέβασε στη δεύτερη θέση, καθώς έφτασε τους3 βαθμούς, όσους έχει και η αντίπαλός της.

Στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στο Άαρχους, οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπάγκα στο 20΄. Παρόλα αυτά, οι Δανοί αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Έρικσεν. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 71’ με γκολ του Γιόργκενσεν.

Βαθμολογία Ομίλου

Ελβετία 6
Λευκορωσία 3
Δανία 3
Ισλανδία 0

TAGS: