Θετικό ξεκίνημα θέλει ο Αλμπράιτον

Σίγουρος πως η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια την αντίστοιχη της Ισπανίας στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2011 U-21, εμφανίστηκε ο Μαρκ Αλμπράιτον! Ο χαφ της Άστον Βίλα υποστήριξε ότι τα «τρία λιοντάρια» έχουν ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα και θα αποδείξουν ότι μπορούν να το πάρουν.



Θετικό ξεκίνημα θέλει ο Αλμπράιτον

«Ο προπονητής μας θα επιλέξει ένα σύστημα με μοναδικό στόχο τη νίκη και με πρέπει να αγωνιζόμαστε σκεπτόμενοι μόνο το θετικό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του Μαρκ Αλμπράιτον ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στη Δανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων και εξέφρασε την άποψή του πως κανείς δεν θα πρέπει να θεωρήσει απόλυτο φαβορί τους Ισπανούς:

«Όλοι θεωρούν ότι οι Ισπανοί είναι το φαβορί λόγω του δυναμικού ρόστερ και των επιτευγμάτων της ανδρικής ομάδας, αλλά έχουμε κι εμείς ποδοσφαιριστές ικανούς για μεγάλα πράγματα. Ούτε αυτοί αλλά ούτε κι εμείς υστερούμε στον τομέα της τεχνικής, αλλά εμείς αγωνιζόμαστε με πάθος και μαχητικότητα. Θα το καταλάβουν αυτό οι Ισπανοί… ».