Αρχίζει «ανακρίσεις» η FIFA!

Τα 25 μέλη της CONCACAF που φέρονται να δέχτηκαν δωροδοκία από τον πρόεδρο της FIFA, με ποσά έως και 40.000 λίρες, κάλεσε προς «ανάκριση» η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε μια ακόμη εξέλιξη του μέγα σκανδάλου που ξέσπασε πρόσφατα στη FIFA!



Αρχίζει «ανακρίσεις» η FIFA!

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με τα 25 μέλη της CONCACAF που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, καλώντας τους να βρεθούν στο Μαϊάμι από σήμερα (7/6) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (9/6) προκειμένου να καταθέσουν και τη δική τους εκδοχή για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Τα μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βορείου και Κεντρικής Αμερικής, όπως επίσης και της Καραϊβικής, θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις από ομάδα ερευνών, την οποίας ηγείται ο πρώην διευθυντής του FBI, Λουίς Φρι.

Η FIFA, διεμήνυσε πως θα καλύψει όλα τα έξοδα της μετάβασης των κατηγορουμένων στο Μαϊάμι, ενώ σε περίπτωση που κάποιος δεν καταφέρει να βρεθεί στην αμερικανική πόλη την προγραμματισμένη ημερομηνία, θα πρέπει να ενημερώσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να πραγματοποιηθεί η σχετική συνέντευξη, εντός του επόμενου δεκαημέρου.