Προσπαθεί για Καβασίμα η Γουέστ Μπρομ
Οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησε από την Κυριακή η Γουέστ Μπρομ για τον Εϊγί Καβασίμα συνεχίζονται χωρίς να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις. Ο Ιάπωνας τερματοφύλακας της Λιρς μοιάζει να είναι η ιδανική προσθήκη για το ρόστερ του Ρόι Χότζον, ο οποίος έχει ζητήσει ενίσχυση στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Μετά την απόφαση του Μπραντ Φρίντελ να ενταχθεί στην Τότεναμ, η Γουέστ Μπρομ αναζητά αλλού λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.
Σύμφωνα με τις ιαπωνικές και τις αγγλικές εφημερίδες, η Γουέστ Μπρομ κατέθεσε πρόταση στη Λιρς για να κάνει δικό της τον Καβασίμα. Ο Ιάπωνας τερματοφύλακας τόνισε σχετικά με το ενδεχόμενο της μεταγραφής του:
«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Συζητάμε με τον μάνατζέρ μου και θα περιμένω μέχρι τα μέσα Ιούνη περίπου. Ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη».






















