Έκανε πίσω ο Γουόρνερ

Ημιτελές άφησε το.. «τσουνάμι» αποκαλύψεών του ο Τζακ Γουόρνερ, αφού ο αντιπρόεδρος της FIFA μετά τις συνεχείς κατηγορίες κατά του Σεπ Μπλάτερ και αρκετών άλλων μελών της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των e-mail που εστάλησαν μεταξύ αυτού και του ισχυρού άνδρα της FIFA.



Έκανε πίσω ο Γουόρνερ

Το σκάνδαλο των δωροδοκιών κλόνισε το κύρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που… γλίτωσαν από το «στόχαστρο» του Γουόρνερ, που εξαπέλυε κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση. Όλα αυτά βέβαια, μετά την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που τον έθεσε σε διαθεσιμότητα, ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της FIFA, φαίνεται πως… αναστέλλει το έργο του.

«Είχα σκοπό να συνεχίσω τις αποκαλύψεις και να σας πω αρκετά πράγματα, αλλά η καλύτερη νομική συμβουλή που μου έδωσαν ήταν να μην το κάνω τη δεδομένη χρονική στιγμή και θα το σεβαστώ» είπε ο Γουόρνερ, που δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τον εαυτό του έπειτα την εμπλοκή του στην υπόθεση των δωροδοκιών, τονίζοντας: «Δεν έχω κλέψει τίποτα, δεν έχω δώσει τίποτα και πουθενά και δεν γνωρίζω πραγματικά τίποτα γύρω από όσα έχουν ακουστεί για το όνομά μου».