Ουγιέ: «Παραλίγο να πεθάνω»!

Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή μίλησε σε γαλλικό Μέσο ο Ζεράρ Ουγιέ! Ο πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως αναγκάστηκε να απομακρυνθεί προσωρινά από τους πάγκους, αλλά όπως τόνισε: «Παραλίγο να πεθάνω»!



Ουγιέ: «Παραλίγο να πεθάνω»!

Ο έμπειρος προπονητής είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τη Μ. Τετάρτη, με έντονους πόνους στην εγχειρισμένη του καρδιά και έκτοτε, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο «τιμόνι» της Βίλα, αφήνοντας τη θέση του στον βοηθό του, Γκάρι ΜακΆλιστερ. Ο Ουγιέ, άκουσε τους γιατρούς να του συνιστούν απόλυτη ξεκούραση και πλήρη αποφυγή του άγχους και των εντάσεων, πράγματα που δεν… συμβαδίζουν με την προπονητική.

Ο 63χρονος τεχνικός έβαλε σε προτεραιότητα την υγεία του και έλυσε το συμβόλαιό του με τους «χωριάτες» κοινή συναινέσει, προκειμένου να αποσυρθεί προσωρινά και να ηρεμήσει, αφού όπως ενημερώθηκε και από τους γιατρούς και αποκάλυψε στο «France Football», λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή! «Παραλίγο να πεθάνω. Οι γιατροί μου είπαν να μην ασχοληθώ ξανά με την προπονητική μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ήταν σοβαρό πρόβλημα. Οι διοικούντες τη Βίλα ανησυχούσαν επίσης για την ημερομηνία επιστροφής μου, αφού κατά πάσα πιθανότητα, θα έπαιρνε ξανά παράταση. Το ρίσκο ήταν μεγάλο» ήταν τα λόγια του Ζεράρ Ουγιέ που όμως, δεν παρέλειψε να δώσει και μια χαρούμενη νότα, υποστηρίζοντας πως:

«Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω αναρρώσει σχεδόν πλήρως. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, επισκέφτηκα το προπονητικό κέντρο της Βίλα και πραγματικά, “πόνεσα” για την απόφαση να αποσυρθώ προσωρινά».