Liverpool Soccer School σε Ρόδο και Κόρινθο!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη προπονητική συνεδρία (soccer school) στις εγκαταστάσεις του Super Soccer Αφάντου Ρόδου και της ποδοσφαιρικής ομάδας Ε.Ν.Α.



Liverpool Soccer School σε Ρόδο και Κόρινθο!

Το πρώτο σεμινάριο αφορούσε στους προπονητές και την φιλοσοφία της Liverpool στις σχέσεις τους με τα παιδιά και το δεύτερο σεμινάριο αφορούσε στην διατροφή των παιδιών πριν και μετά την προπόνηση και τon αγώνα, αλλά και τους γονείς και την επιρροή τους στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.

Αξιοσημείωτο είναι πως η προσέλευση των γονέων στο συγκεκριμένο σεμινάριο, ξεπέρασε σε συμμετοχή την παρουσία τους σε προπονήσεις των παιδιών τους. Αυτό αποτελεί δείγμα του ενδιαφέροντος του σεμιναρίου και επιβεβαιώνει την ρήση του δικτύου «Δημιουργούμε καλούς παίχτες και άριστους χαρακτήρες».

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν 8 προπονήσεις σε περίπου 100 παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ηλικίας 5-14 ετών. Οι ασκήσεις αυτήν την φορά ήταν ξεχωριστές και αποτελούσαν συνέχεια αυτών που δίδαξαν οι Άγγλοι προπονητές στο πρώτο soccer school.

Το πρόγραμμα των Soccer Schools που πραγματοποιείται στις ακαδημίες- μέλη των LFC IFA, συνεχίζεται με την Ελλάς Βέλου (2-5/6), τον Πανερυθραικό (6-9/6) και την ΕΠΣ Ρεθύμνου (10-13/6).

Άλεξ Άρνολντ (προπονητής ακαδημίας Λίβερπουλ) «Αυτές οι 3 μέρες που πέρασα στην Ρόδο ήταν φανταστικές ...βλέπω πως υποδέχονται το Liverpool Way με ενθουσιασμό»

Τάσος Γούλας (προπονητής δικτύου) «Με απολυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη επίσκεψη μας στη Ρόδο... Οι γονείς έδειξαν εντυπωσιασμένοι, κάνοντας αξιόλογες ερωτήσεις προς εμάς, όπου με τη σειρά μας απαντήσαμε σε όλες».


Ακαδημίες Liverpool: Επίσημη πρώτη στην Κόρινθο


Ξεκινάει σήμερα η πρώτη προπονητική συνεδρία στην ακαδημία της Ελλάς Βέλου στην Κόρινθο. Η ομάδα που εντάχθηκε πρόσφατα στις ακαδημίες-μέλη των Liverpool FC IFA, θα έχει την ευκαιρία μέχρι και την Κυριακή να πραγματοποιήσει το πρώτο της soccer school υπό την επίβλεψη του προπονητή ακαδημιών της Λίβερπουλ Άλεξ Άρνολντ.

Η συνεδρία αρχίζει σήμερα το βράδυ με την συνέντευξη Τύπου, αύριο ακολουθεί το σεμινάριο προπονητικής, το Σάββατο οι προπονητικές συνεδρίες στα παιδιά αλλά και σεμινάριο γονέων ενώ την Κυριακή ολοκληρώνεται με προπονητική συνεδρία προπονητών γονέων.