Τέλος ο Ουγιέ

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ζεράρ Ουγιέ ανακοίνωσε η Άστον Βίλα. Τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος τεχνικός για τις ενοχλήσεις στην καρδιά, δεν ήταν τα επιθυμητά για τη διοίκηση των «χωριατών» και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.



Τέλος ο Ουγιέ

Ο Ουγιέ αντιμετώπισε νέα προβλήματα με την καρδιά του, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, πράγμα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του κατέστησαν σαφές ότι θα πρέπει να αποφεύγει το άγχος και τις εντάσεις. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Γάλλος τεχνικός δεν κατάφερε να επιστρέψει στον πάγκο της Βίλα, αφήνοντας τον Γκάρι ΜακΆλιστερ να κάνει κουμάντο.

Η διοίκηση των «χωριατών» περίμενε τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων του Ουγιέ, προκειμένου να γνωρίζει αν τελικά θα καταφέρει να πάρει το «τιμόνι» του συλλόγου ξανά στα χέρια του, ωστόσο, η υγεία μπαίνει σε προτεραιότητα και αυτή αποτέλεσε την αιτία για την οποία το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή λύθηκε κοινή συναινέσει.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ζεράρ για την προσφορά του σε αυτούς τους 9 μήνες που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας και λυπούμαστε πολύ για τις συνθήκες που μας ανάγκασαν να μη συνεχίσουμε μαζί. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και ταχεία ανάρρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου».