Νέες κατηγορίες από Γουόρνερ!

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της FIFA συνεχίζονται! Ο Τζακ Γουόρνερ, αποφάσισε να μιλήσει και έπειτα από τις κατηγορίες με τις οποίες «φόρτωσε» τον Σεπ Μπλάτερ,  υποστήριξε πως μπορεί να αποδείξει τη διεφθαρμένη προσωπικότητά των μελών της ΦΙΦΑ! 



Νέες κατηγορίες από Γουόρνερ!
«Πρέπει να σταματήσουμε τον Μπλάτερ» ήταν η ατάκα που συνόδευσε τις πρώτες αποκαλύψεις του αντιπροέδρου της FIFA, που το περασμένο Σάββατο είχε υποστηρίξει πως... ερχόταν «τσουνάμι» στις τάξεις της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κράτησε το λόγο του! Ο Μπλάτερ, ήταν ο κύριος στόχος των καταγγελιών του Γουόρνερ, ο οποίος πλέον αποκαλύπτει πως αρκετά από τα ισχυρά μέλη της FIFA έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των δωροδοκιών και της διαφθοράς.
 
Από τη μεριά του, ο γενικός γραμματέας της FIFA, Τζερόμ Βαλκ, παραδέχτηκε πως σε επιστολή του προς τον Γουόρνερ, είχε υποστηρίξει ότι ενδεχομένως, η υποψηφιότητα του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ στις φετινές εκλογές, αποσκοπούσε στην εξαγορά της FIFA, όπως ακριβώς είχε κάνει και με το Μουντιάλ του 2022 που κατέληξε στο Κατάρ.
 
Το σκάνδαλο της FIFA, έχει προκαλέσει σκέψεις αποχώρησης Ασιάτες εκλέκτορες αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, όπως γνωστοποίησε και ο Μισέλ Πλατινί στο πλαίσιο κλειστού συνεδρίου της UEFA.