«Άναψε» φωτιές ο Γουόρνερ!

Μετά τον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, ο Τζακ Γουόρνερ τοποθετήθηκε αναφορικά με τη διαθεσιμότητα στην οποία τέθηκε από την επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA και… «άναψε» φωτιές, καθώς άφησε υπόνοιες για «αγορά» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από τους Άραβες!



«Άναψε» φωτιές ο Γουόρνερ!

Διαβάστε ακόμη:

Για τις κατηγορίες του Λόρδου Τρίστμαν

Τι δήλωσε ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ

Για το νέο πρόεδρο της AFC


Ο Τζακ Γουόρνερ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της FIFA είχε κάνει… δώρα άνευ λόγου και αιτίας στα μέλη της Ομοσπονδίας των Βορείου και Κεντρικής Αμερικής, όπως επίσης και της Καραϊβικής, χαρίζοντάς τους υπολογιστές, ενώ μάλιστα δώρισε και το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων! «Εγώ έχω να πω ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί αναφορικά με δικές μου τοποθετήσεις, στις οποίες φαίνεται ότι ισχυρίστηκα πως ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ προσέφερε δώρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που είπα, είναι πως ο Σεπ Μπλάτερ σε συμβούλιο της CONCACAF τον περασμένο Μάιο, έκανε δώρο 1 εκατ. δολάρια στα μέλη της ομοσπονδίας, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος από τη μεριά του παραπονέθηκε για την εν λόγω κίνηση του προέδρου της FIFA, αφού δεν είχε ενημερωθεί η επιτροπή οικονομικών. Ο κ. Μπλάτερ δεν αρκέστηκε σε αυτό και δώρισε ακόμη και υπολογιστές!» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «SkySports» ο αντιπρόεδρος της FIFA, που βρέθηκε κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των δωροδοκιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το θέμα, προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού πήρε και… μυρωδιά Μουντιάλ, με τον Γουόρνερ να φέρνει στο φως της δημοσιότητας επιστολές μεταξύ του ιδίου και του γενικού γραμματέα της FIFA, Τζερόμ Βαλκ. Ο τελευταίος, φέρεται να υποστήριξε πως ο λόγος για τον οποίο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ανατέθηκε στο Κατάρ, δεν είναι άλλος από τις παράνομες ενέργειες του μέχρι πρότινος μεγάλου αντιπάλου του Σεπ Μπλάτερ στις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ!

«Έστειλα επιστολή προς τον Τζερόμ Βαλκ, προκειμένου να μεταφέρω την απορία και τον προβληματισμό μου για την υποψηφιότητα του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ στις εκλογές της FIFA. Του είπα ότι τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολλές αρνητικές συνέπειες στους Άραβες. Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: “Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο έθεσε υποψηφιότητα ο Μπιν Χαμάμ και αν πίστεψε ποτέ πως είχε πιθανότητες να επικρατήσει του Μπλάτερ. Ίσως ήταν απλά μια κίνηση με την οποία θα εξέφραζε την απέχθειά του για τον πρόεδρο της FIFA, ή ενδεχομένως να πίστεψε ότι θα μπορούσε να εξαγοράσει την ομοσπονδία, όπως ακριβώς έκανε και με το Μουντιάλ του 2022!”».

Ο Τζακ Γουόρνερ «άναψε»… μεγάλες φωτιές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δική του υπόθεση, τονίζοντας πως το γεγονός ότι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, είναι αποτέλεσμα μιας τεράστιας συνομωσίας εις βάρος του. «Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε εμένα και τον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ έχουν πολιτικό κίνητρο, προκειμένου να προκαλέσουν ζημιά και να φθείρουν την προσωπικότητα εμού και του Μπιν Χαμάμ, στο πλαίσιο της γενικότερης κρίσης που επικρατεί στις τάξεις της FIFA».