Ανυπόστατες οι κατηγορίες του Τρίσμαν

Αθώα αποδείχτηκαν τα τέσσερα μέλη της FIFA, τα οποία είχαν κατηγορηθεί από τον πρώην πρόεδρο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λόρδο Τρίσμαν, περί απαίτησης ανταλλαγμάτων προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νησιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.



Ανυπόστατες οι κατηγορίες του Τρίσμαν

Διαβάστε ακόμη:

Για το νέο πρόεδρο της AFC

Τι δήλωσε ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ


Ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζερόμ Βαλκ, ήταν αυτός που ανακοίνωσε την αθώωση των τεσσάρων μελών της FIFA, τονίζοντας πως: «Οι εμπλεκόμενοι έχουν απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον Τρίσμαν, ο Τζακ Γουόρνερ, αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της ConCaCAF, φέρεται να ζήτησε ως «αποζημίωση» 2,5 εκατομμύρια λίρες για τη δημιουργία εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Τρίνιναντ και Τομπαγκο.

Ανταλλάγματα φέρονται πως ζήτησαν επίσης ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας Ρικάρντο Τεξέιρα, ο πρόεδρος της ConMeBol Νικολας Λεοζ ο οποίος θέλησε να λάβει τον τίτλο του ιππότη και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Ταιλάνδης Οραουι Μακούντι ο οποίος ήθελε να εισπράξει τα έσοδα απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός φιλικού αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ταιλάνδης.