«Καθαρός» ο Μπλάτερ

Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία περί διαφθοράς ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας που έχει συσταθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αντίθετα, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τόσο ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ όσο και ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Τζακ Γουόρνερ.



«Καθαρός» ο Μπλάτερ

Στη συνεδρίαση που έγινε στην Ζυρίχη μετά το σκάνδαλο περί δωροδοκιών που έχει ξεσπάσει, η αρμόδια Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να απαλλάξει από κάθε κατηγορία τον νυν πρόεδρο της, Σεπ Μπλάτερ για την συμμετοχή του οποίου είχε ξεκινήσει έρευνα μετά τις δηλώσεις του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, προέδρου της ασιατικής ομοσπονδίας και έτερου υποψήφιου για τις ερχόμενες εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Μπιν Χαμάμ αλλά και ο Τζακ Γουόρνερ, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και θα γίνει έρευνα από ειδική επιτροπή που θα δημιουργηθεί ώστε να αποφασιστεί η ποινή τους. Η συκεκριμένη εξέλιξη σημαίνει ότι οι εκλογές για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπου μοναδικός υποψήφιος πλέον είναι ο Μπλάτερ, θα διεξαχθούν κανονικά την Τετάρτη.

TAGS: