Προέβλεψε «τσουνάμι» ο Γουόρνερ

Καταιγισμό αποκαλύψεων που θα συνταράξει τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τις τάξεις της FIFA προέβλεψε ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζακ Γουόρνερ, ο οποίος κατηγορείται πως δωροδοκήθηκε και θα δώσει εξηγήσεις την Κυριακή.



Προέβλεψε «τσουνάμι» ο Γουόρνερ
«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε ένα ποδοσφαιρικό τσουνάμι, το οποίο θα χτυπήσει τη FIFA και τον κόσμο με τρόπο που θα σας σοκάρει», δήλωσε σε μέσα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, από όπου και κατάγεται, ο Τζακ Γουόρνερ και πρόσθεσε: «Έφτασε η ώρα που θα σταματήσω να κρύβομαι και θα δείτε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κατηγορίες. Εγώ θα κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου μέχρι το τέλος, γιατί δεν είμαι ένοχος. Είμαι στη FIFA 29 χρόνια τώρα και ήμουν ο πρώτος μαύρος που έγινα μέλος της σε αυτό το επίπεδο».

Ο Γουόρνερ, που είναι πρόεδρος της συνομοσπονδίας Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) κατηγορείται από τον Αμερικανό Τσακ Μπλέιζερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, για παράβαση του κώδικα ηθικής και πιθανώς δωροδοκία σε συνάντηση με τον υποψήφιο για την προεδρία της FIFA, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, σε συνάντησή τους στις 10 και 11 Μαΐου.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και ο Μπιν Χαμάμ κατήγγειλε πως υπάρχει συνωμοσία για να τον θέσουν εκτός μάχης για την προεδρία της FIFA.

TAGS: