Μαντσίνι: «Κοντά σε συμφωνία»
Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του αμυντικού του Αμβούργου, Τζερόμ Μπόατενγκ έναντι 11 εκ. λιρών.

Η Σίτι είχε στο στόχαστρο της πολύ καιρό τον 21χρονο παίκτη και τώρα που ουσιαστικά τελείωσαν οι υποχρεώσεις και των δυο πλευρών, η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Στις δηλώσεις του, στην εφημερίδα Manchester Evening News ο Ματσίνι τόνισε: «Ο Μπόατενγκ είναι καλός παίκτης, νεαρός και δυνατός. Παίζει για την Εθνική Γερμανίας και είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις, όπως κεντρικός αμυντικός, δεξιός μπακ και κεντρικός μέσος. Κάθε τέτοιος παίκτης είναι ότι καλύτερο».
Ο Μαντσίνι σκοπεύει να φέρει παίκτες-πολυεργαλεία παρότι είχε δηλώσει νωρίτερα ότι από την στιγμή που η ομάδα δεν εξασφάλισε την 4η θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα θα έρθουν πολύ μεγάλα ονόματα στην ομάδα.






















