Μεταγραφική κινητικότητα στη Σαουθάμπτον
ENGLAND365 21.05.2011 | 19.13
Επεκτάσεις συμβολαίων και αποδεσμεύσεις παικτών περιλαμβάνει το «μενού» της Σαουθάμπτον αυτές τις μέρες. Η διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Ντέιβιντ Κόνολι και Όσκαρ Γκόμπερν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τη στιγμή που… κούνησαν μαντήλι πέντε ποδοσφαιριστές.
Οι Άντονι Πιούλις, Σαμ Άρτζεντ, Τόνι Γκάροντ, Κάλουμ ΜακΝις και Ράιαν Ταφατζόλι είναι αυτοί που δεν θα φορέσουν ξανά τη φανέλα των «αγίων» ενώ οι Κόνολι και Γκόμπερν, με 18 και 13 συμμετοχές αντίστοιχα, φαίνεται ότι θα εξαργυρώσουν τις θετικές τους εμφανίσεις με υπογραφή νέου συμβολαίου.
Η Σαουθάμπτον έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδό της στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και όπως φαίνεται, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.