Φάμπιο ο πλουσιότερος!

Τον τίτλο του πλουσιότερου τεχνικού στη Βρετανία και την Ιρλανδία διατήρησε για μια ακόμη χρονιά ο Φάμπιο Καπέλο, σύμφωνα με σχετική λίστα (Football Managers Rich List) που θα δημοσιευθεί στο κυριακάτικο φύλλο των Times.



Φάμπιο ο πλουσιότερος!

Η περιουσία του Ιταλού τεχνικού αγγίζει τα 37 εκατομμύρια λίρες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά δυο εκατομμύρια τη χρονιά που πέρασε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την FA που του αποφέρει 6,5 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ενώ ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του περιλαμβάνει σπουδαία έργα τέχνης.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είδε την περιουσία σε σχέση με πέρυσι να μεγαλώνει κατά τρία εκατομμύρια και να φτάνει τα 27 εκατομμύρια, μετά την πώληση ενός ποσοστού μετοχών που είχε σε μια επιχείρηση. 

Στα 25 εκατομμύρια λίρες υπολογίζεται η περιουσία του Κάρλο Αντσελότι χάρη στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του στην Τσέλσι, ενώ ένας ακόμη Ιταλός βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Ιρλανδίας διαθέτει περιουσία 20 εκατομμυρίων λιρών..