Πιθανόν να μείνει ο Μπενίτεθ!

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, η παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή από μία νέα καριέρα στην Ιταλία με τη Γιουβέντους.



Πιθανόν να μείνει ο Μπενίτεθ!

Έπειτα από μία μετριότατη σεζόν φέτος στο Άνφιλντ, το όνομα του Μπενίτεθ φιγουράριζε καιρό τώρα ως υποψήφιο για τον πάγκο της Γιουβέντους και για άλλες ομάδες μακριά πάντα από την Αγγλία. Η διοικητική αστάθεια από την άλλη λόγω οικονομικών προβλημάτων στη Λίβερπουλ δεν βοηθούσε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ώστε να υπάρξουν και κάποιες άμεσες αποφάσεις.

Οι φήμες απομάκρυνσης όμως φαίνεται να αναιρούνται μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ατζέντη του Ισπανού τεχνικού: «Προς το παρόν το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ράφα να συνεχίσει και του χρόνου εδώ.

Τις επόμενες όμως μέρες επίκειται συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουν κάποια σημαντικά θέματα, όπως το ύψος του μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Χωρίς τη συγκατάθεση της διοίκησης για επένδυση δε ξέρω αν θα επιμείνει ο Ράφα στην παραμονή του. Είναι σημαντικό το ζήτημα και ελπίζω σύντομα να καταλήξουμε κάπου».