Διαψεύδει για Σίτι ο Λαβέτσι

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετακίνησης του Εζεκίελ Λαβέτσι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός διέψευσε μέσω του ατζέντη του τις φήμες περί συμφωνίας του με τους «πολίτες».



Διαψεύδει για Σίτι ο Λαβέτσι

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του άσου της Νάπολι με την αγγλική ομάδα. Ωστόσο ο μάνατζερ του Λαβέτσι Αλεσάντρο Ματσόνι αρνήθηκε την ύπαρξη οποιασδήποτε συμφωνίας: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Λαβέτσι. Καμία ομάδα δεν με έχει πλησιάσει και δεν έχει υπάρξει ούτε καν συζήτηση, πόσο μάλλον συμφωνία».

Στη συνέχεια ο Ματσόνι ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του πελάτη του στη Νάπολι. «Ο Εζεκίελ δεν σκοπεύει να αλλάξει ομάδα. Θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Νάπολι και να αντιμετωπίσει σπουδαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα του Μέσι» δήλωσε ο εκπρόσωπος του 25χρονου στράικερ.