Αποχωρεί ο Πάρκερ

Τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί ο Σκοτ Πάρκερ, σύμφωνα με το σύνολο του αγγλικού Τύπου. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση, καθώς σε περίπτωση υποβιβασμού των «σφυριών» δέκα παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν.



Αποχωρεί ο Πάρκερ

Η υπόθεση παραμονή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τη Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Πάρκερ δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την ομάδα στην Τσάμπιονσιπ και, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο Σκοτ Πάρκερ δεν θα αλλάξει πόλη, όμως, καθώς ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να είναι η Τότεναμ. Ο Χάρι Ρέντναπ είχε χτυπήσει την πόρτα της Γουέστ Χαμ και μέσα στη φετινή σεζόν, με την πλευρά των «σφυριών» να αξιώνει 14εκ. λίρες για να παραχωρήσει τον παίκτη. Για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς όμως το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Παρελθόν από την ομάδα του Αβράμ Γκραντ αναμένεται, επίσης, να αποτελέσουν οι Βίκτορ Ομπίνα, Ρόμπι Κιν, Γουέιν Μπριτζ, Μάθιου Άπσον, Ντάνι Γκάμπιντον, Κίερον Ντάιερ, Τόμας Χιτλσμπέργκερ, Κάρλτον Κόουλ και Ρόμπερτ Γκριν.