ENGLAND365 17.04.2011 | 12.06
Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει φτιάξει το ιδανικό σενάριο στο μυαλό του. Νίκη σήμερα απέναντι στη Λίβερπουλ, ήττα της Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι στην εμβόλιμη αγωνιστική που ακολουθεί και το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά από την αρχή. Οι "κανονιέρηδες" πέρασαν με διπλό από την έδρα της Μπλάκπουλ την προηγούμενη αγωνιστική και ελπίζουν ακόμα.
Η Λίβερπουλ από την πλευρά της καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο ακόμη και για τετράδα αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν δίνουν τύχη στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός πάντως έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει αφού η ομάδα του στα ντέρμπι κάνει πορεία...πρωταθλήτισμού.
Ενίσχυση...
Η Αρσεναλ έχει σημαντικές επιστροφές σήμερα. Ο Σέζνι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό που είχε στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξάντερ Σονγκ, ο οποίος θα πάρει θέση δίπλα στον Τζακ Γουίλσιρ στα αμυντικά χαφ. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει και ο Τζουρού, ο οποίος αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σανιά.
Λογικά η τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό φουνταριστό Ρόμπι Φαν Πέρσι, θα αποτελείται από τους Γουόλκοτ, Φάμπρεγας και Νασρί με τους Ροσίτσκι, Μπέντνερ και Αρσάβιν να μένουν στον πάγκο.
11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Αυτό σκέφτεται ο Νταλγκλίς, ο οποίος βλέπει την ομάδα του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να παραμένει ανταγωνιστική. Η νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 την προηγούμενη Δευτέρα εκτόξευσε την ψυχολογία των "κόκκινων", οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν με τους ίδιους έντεκα.
Εκτός μάχης παραμένουν οι Αγκερ, Κέλι, Τζόνσον από την άμυνα και φυσικά ο Τζέραρντ.
Πιθανές Συνθέσεις
Αρσεναλ:Σέζνι - Εμπουε, Τζουρού, Κοσιελνί, Κλισί - Γουίλσιρ, Σονγκ - Γουόλκοτ, Φάμπρεγας, Νασρί - Φαν Πέρσι
Λίβερπουλ:Ρέινα - Αουρέλιο, Κάραγκερ, Σκρτελ, Φλάναγκαν - Σπίρινγκ, Λούκας, Κάουτ, Μεϊρέλες - Κάρολ, Σουάρεζ