Πάρκερ… δαγκωτό!

Την ψήφο του για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της φετινής Πρέμιερ Λιγκ στον αρχηγός της ομάδας του, Σκοτ Πάρκερ, δίνει ο Άβραμ Γκραντ. Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ στηρίζει απόλυτα τον έμπειρο μέσο, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατάφερε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους καλύτερους της σεζόν!



Πάρκερ… δαγκωτό!

Σκοτ Πάρκερ, Γκάρεθ Μπέιλ, Σαμίρ Νασρί, Νεμάνια Βίντιτς, Τσάρλι Άνταμ και Κάρλος Τέβες είναι τα ονόματα που έχουν τεθεί προς ψήφιση για τον παίκτη που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ. Ο αρχηγός των «σφυριών», θεωρείται φαβορί και ο Άβραμ Γκραντ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, ο Πάρκερ αξίζει ψήφο… δαγκωτό!

«Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και όσα έχει κάνει φέτος, δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με τις εμφανίσεις κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή. Όταν επιλέγεις να ψηφίσεις έναν παίκτη, πρέπει να σκέφτεσαι και ότι αυτός μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Ένα τέτοιο, σε δύσκολες στιγμές, είναι ο Πάρκερ. Πάντα ύψωνε το ανάστημά του στα δύσκολα».